Sivil ToplumYeşil Havadis

Yeşil Politika Okulu başvuruları başladı

0

Geçen sene ilki gerçekleşen Yeşil Politika Online Eğitim Programının 2013 hazırlıkları tamamlandı.

Avrupa Yeşil Vakfı (Green European Foundation-GEF) ve Yeşil Düşünce Derneği desteği ile organize edilen Yeşil Politika Online Eğitimi; yeşil politikanın teorik, tarihi ve pratik temellerini inceleyerek olanaklarını tartışmayı amaçlıyor.

Program İçeriği ve İşleyişi

Programda yerel ekoloji mücadelelerinden, barış hareketlerine; enerji ve gıda politikalarından feminist ve LGBTI mücadelelerine; ekonomiden hayvan özgürlüğüne kadar bir çok başlık ele alınacak. Toplumsal adaleti, şiddetsizlik ve doğrudan demokrasi de tartışılacak konular arasında olacak.

Uzman eğitmenlerin katılımıyla 8 hafta sürecek ve katılımcıları aktif kılacak, karşılıklı bir paylaşım alanı oluşturacak pek çok yöntemle okumalar, videolar, sunumlar ve tartışmalar üzerinden ilerleyecek olan program; yeşil politik teori ve pratikleri doğrultusunda bilgi, yeti ve tutumları yaygınlaştırmayı, tartışma alanlarını genişletmeyi ve olanakları beraber üretmeyi amaçlıyor.

Başvuru için Neler Gerekiyor?

Programa katılmak için bu linkten ulaşabilecek başvuru formunu 7 Ekim saat 23.59’a kadar doldurmak gerekiyor.

www.yesildusunce.org ve www.gef.eu adresinden ayrıntılı bilgi bulunuyor. Sorularınız için Proje Asistanı Asena H. Ulus ile [email protected] ve [email protected] adreslerinden iletişime geçebilirsiniz.

More in Sivil Toplum

You may also like

Comments

Comments are closed.