Duyurular

[Yeşil İşler] Yeşil Düşünce Derneği’nden Yerel Koordinatör İş İlanı

0

Yeşil Düşünce Derneği 1 Mart tarihinde başlayan gençlik istihdamı ve yenilenebilir enerji konulu projesi için Çanakkale’de ikamet eden/edebilecek yerel proje koordinatörü arıyor.

19

Yerel Proje Koordinatörü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi-II Hibe Programınca fonlanan ve Yeşil Düşünce Derneği tarafından yürütülen İşini Güneşe Dön Projesi’nde istihdam edilecek.

Proje kapsamında, gençlerin yenilenebilir enerji sektöründe girişimciliklerinin, kapasitelerinin ve istihdamlarının artırılması için Çanakkkale Küçükkuyu’da lise ve dengi okullarda eğitim ve seminer programları yürütülmesi, enerji kooperatifi girişimlerini teşvik edecek ve gençlerin uygulamalı eğitim pilot bir güneş enerjisi merkezi kurulması, yenilenebilir enerji üzerine müfredat ve akademik çalışma yapılması ve lobi faaliyetlerinde bulunulması hedeflenmekte.

Yeşil Düşünce Derneği, 2008 yılında yeşil düşünce ve politikaların yaygınlaştırılması amacıyla İstanbul’da kuruldu. Yeşil Ekonomi, Yeşil Enerji Politikaları, İklim Değişikliği, Çevre Kirliliği, Doğa Koruma, Sürdürülebilir Yaşam, Katılımcılık, Barış Politikaları, Kadın ve LGBT mücadeleleri konularında proje, etkinlik, eğitim, araştırma ve raporlama çalışmaları yürütmektedir

Ayrıntılı bilgi, başvuru formu ve diğer detaylara bu link üzerinden erişim mümkün.

Pozisyon Süresi: Mart 2016 – Şubat 2017
Görev Yeri: Çanakkale Küçükkuyu

 

Yeşil iş ilanlarınız artık Yeşil Gazete’de

Yeşil İşler sayfamız için tklynz

(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.