DuyurularEditörün SeçtikleriManşet

Yeşil Gazete gönüllü çevirmenlerini arıyor

0

Merhaba Yeşil Gazete okuyucuları,

Şimdiye kadar hep siz bizden haber aldınız ancak siz de Yeşil Gazete’nin bir parçası haline gelebilirsiniz.

Kısıtlı bir ekibin yoğun çabaları ve Yeşil Gazete’ye güvenen okuyucuları sayesinde, Türkiye’de ekoloji ve hak haberciliği için önemli mecralardan birisi haline geldik. Ancak, Türkiye’nin yoğun gündemi içerisinde dünyanın ekoloji gündemini de layığıyla izleyebilmek daha geniş bir grubun emeğine gerek duyuyoruz.

Bu iş, uzun yıllardır Yeşil Gazete’nin özverili gönüllü çevirmenleri tarafından yapılmakta. Şimdiye dek çok sayıda önemli yazardan çarpıcı araştırma verilerine, dosya konularından güncel tartışmalara, ekoloji gündeminden insan hakları ve demokrasi haberlerine kadar bir çok yazıyı gönüllü çevirmenlerimizin kıymetli desteğiyle yayınladık.

Şimdi ‘nöbet değişimi’ zamanı, “gönüllü havuzumuzun” yenilenmeye ihtiyacı var. “Katılımcılık” ve “her okur bir muhabir” düsturlarımızın da ışığında, desteğinize talibiz.

Siz de “Yeşil Gazete’ye gönüllü çeviri desteği veririm, imzalı çevirilerimi Yeşil Gazete’de görmek isterim” diyorsanız [email protected] adresine

  • Ad soyad ve sosyal medya adresleriniz/rumuzlarınız
  • Hangi dillerde çeviri yapabileceğiniz ve çeviri deneyiminiz,
  • Özel ilgi alanınıza giren, güncel tartışmalarını takip ettiğiniz, jargonuna hakim olduğunuz (veya olmaya çabaladığınız/niyetli olduğunuz) alanlar,
  • Yeşil Gazete çevirilerine haftada ortalama kaç saat ayırabileceğiniz

bilgilerini gönderin, sizinle iletişime geçelim.

Bir gönüllü çevirmenden beklentimiz, teslim aldığı işi özverili bir şekilde, yazım kuralları ve makalenin üzerine yazıldığı alanın terminolojisine uygun olarak söz verdiği zamanda teslim etmesi.

Bizimle ilişkiye geçtikten sonra, Yeşil Gazete çeviri editörü en kısa zamanda size geri dönüş yaparak çalışma için diğer detayları iletecek.

“Yeşil Gazete Gönüllü Çevirmen Havuzu”na katılmak için yukarıdaki bilgilerle donanmış bir e-postayı göndereceğiniz adres, bir kez daha: [email protected]

Sevgiler,

Yeşil Gazete ekibi

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.