DuyurularManşet

Yeşil Avrupa Vakfı’ndan yaz okulu

0

Ekotransformasyon 2020 Yaz Okulu 23-24-25-26 Temmuz tarihlerinde Çekya’nın başkenti Prag’ın 40 km ötesindeki Kostelec nad Cernymi lesy‘de yapılacak.

Program, karbon nötr ekonomiye geçiş ve sürdürülebilir bir geleceğe, yeşil politikaya ve iklim değişikliğiyle mücadeleye ilgi duyan herkese hitap etse de özellikle ekotransformasyonda aktif görev alabilecek olan yerel ölçekli karar alıcılara, alanda aktivizm faaliyetleri yürüten uzman, bilim insanı, gazetecilere ulaşmayı hedefliyor.

Dört güne yayılan etkinlikler

Program dahilinde aşağıdaki başlıklar altında dört gün boyunca seminerler, tartışmalar, sunumlar, deneysel atölyeler yapılacak:

  • Kentsel iklim krizine karşı yapılabilecekler: Kentlerimizi nasıl iklim değişkiliğine daha iyi hazırlayabilir ve emisyonların azaltılması için nasıl aktif katkı verebiliriz.
  • Çevre düzenlemesinde farklı yaklaşımlar: Çevre düzenlememizi nasıl daha sağlıklı hale getirebilir, süregelen değişimler karşısında dayanıklılığını nasıl arttırabiliriz.
  • İklim kriziyle başa çıkmada yeni yöntemler ve çevreyle ilgili diğer başlıklar: Ekopsikoloji bilgisinin olumlu hikaye anlatma sanatı.
  • Çek ekoloji politikalarının başarısında aktivizmin rolü ve ilham alınan komşu ülkeler.

Konaklamayı da içeren harcın standart bedeli 990, indirimlisi ise 650 Çek Kronu. Katılımcılar iki-üç kişilik odalarda konaklayacak, tuvalet kullanımı ise ortak.

Başvuru formu bu adresten indirilebilir, daha fazla bilgi için bu adrese bakılabilir.

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.