Doğa MücadelesiManşet

Yaşamı Savunanlar #Hayır demek için pazar günü Karaköy’de buluşuyor

0

Kuzey Ormanları Savunması’ndan yapılan çağrıya göre, Yaşamı Savunanlar 2 Nisan Pazar günü, saat 14:00’de Haliç Port, Galataport, Kabataş Martı gibi projelerle denizi ve kültürel varlıkları yok eden, Cerattepe, Akkuyu, Hevsel Bahçeleri, Alakır, Kuzey Ormanları gibi doğal ekolojik alanları talan eden projelere #Hayır demek için Karaköy’de bir araya geliyor.

“Yaşamı Savunanlar #Hayır için yürüyor” sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliğe dair Kuzey Ormanları Savunması’ndan yapılan çağrı şu şekilde:

Yaşamı Savunanlar 2 Nisan Pazar, saat 14:00’de Karaköy’de #Hayır için yürüyor!

Biz yaşamı savunanlar; ortak geleceğimizi, doğayı ve kentleri ölçüsüzce tehdit eden başkanlık rejimine karşı, 26 Şubat’ta Maçka Parkı’nda buluşmuş, “Yaşam İçin Hayır” demiştik.

Şimdi bu sesi yükseltiyor, 2 Nisan Pazar günü, saat 14:00’de Karaköy’de buluşuyoruz. Haliç Port, Galataport, Kabataş Martı gibi projelerle denizi ve kültürel varlıkları yok eden, Cerattepe, Akkuyu, Hevsel Bahçeleri, Alakır, Kuzey Ormanları gibi doğal ekolojik alanları talan eden projelere #Hayır demek için Karaköy’de bir araya geliyoruz.

Tarih nostaljiye dönüşmesin, hafıza katledilmesin, doğa yaşamı üretmeye devam etsin istiyoruz. Başkanlık rejimiyle demokratik hak ve özgürlüklerimizi, hukuk mücadelemizi elimizden alacak bir güce, biz kent ve ekoloji örgütlerinde buluşan yaşam savunucuları #Hayır diyoruz.

Bu sınırsız güç istemine doğa adına, yaşam alanlarımız adına #Hayır demek, referandumda sesimizi büyütmek için 2 Nisan Pazar günü, saat 14:00’de Karaköy’de Kadıköy Vapur İskelesi yanındaki alanda buluşuyor, #Hayır için birlikte yürüyoruz.

Facebook etkinlik sayfasına bu link üzerinden erişim mümkün.

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.