Türkiye’de koronavirüs: 24 saatte 1527 yeni vaka, 57 ölüm

Bugüne kadar koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bin 56'ya, vaka sayısı ise 291 bin 162'ye yükselmiş oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan güncel verileri paylaştı. Açıklanan verilerde 24 saat içerisinde 57 kişinin daha virüs nedeniyle hayatını kaybettiği, 1527 yeni vaka tespit edildiği belirtildi.

Böylece toplam ölü sayısı 7 bin 56’ya, vaka sayısı 291 bin 162’ye yükselmiş oldu. Toplam test sayısı ise 13 Eylül tarihinde yapılan 96 bin 97 test ile birlikte 8 milyon 519 bin 560’a çıktı.

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda “57 CAN kaybı, 1.527 yeni hasta. Virüs sevdiklerimizi bizden ayırıyor. Bu gidişe dur diyecek olan Birlik ve Beraberlik içinde mücadeledir. TEDBİRde BİRLİK olalım virüse fırsat vermeyelim” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR