Duyurular

“TRT Radyo 3’ü geri istiyoruz”

0

TRT Radyo 3‘ün yayınının giderek daraltılması ve daha sonra da frekanslarının “Radyo Haber” kanalına tahsis edilmesi, yıllardır Radyo 3 dinleyenlerin protesto kampanyasıyla karşılandı. Kampanyanın açıklaması şu şekilde:

“TRT Radyo 3 klasik müzik ve caz müziği ağırlıklı olarak 30 yıldan fazla süredir yayın yapan harika bir radyo kanalı. TRT Radyo 3′ün yayın alanını yıllar içinde giderek azalttı, Radyo 3 frekansları “Radyo Haber” kanalına tahsis edildi. Üç büyük il ve turistik sahil kesimi haricinde yayının tekrar başlamayacağı TRT tarafından açıklandı.. Anadolu’dan, adım adım sökülüp yok edilen TRT Radyo 3′ü geri istiyoruz. Radyo 3′ün yaşatılmasını, RadyoHaber’e tahsis edilen frekansların geri verilmesini istiyoruz. Siz de destek verin ki Türkiye’nin bir kültür rengi eksilmesin.. Radyo 3 solmasın, yaşatılsın..”

http://radyo3solmasin.wordpress.com/

(Etkinlik: 24 Aralık’ta, portatif – pilli radyolarımızla İstanbul Radyosu önünde buluşup saat 11.00 -11.30 arasında hep birlikte RADYOLARIMIZDAN Radyo 3 dinleyeceğiz. Radyonu Al Radyoevine Gel http://www.facebook.com/event.php?eid=318594358157113)

http://imza.la/trt-radyo-3-u-geri-istiyoruz

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.