Kültür-Sanat

Tiyatro biriktirmeye hazır mısınız?

0
Tiyatro Boyalı Kuş'un Kürtçe oynadığı Nora/Nure Kumbaracı50'de Türkçe üstyazıyla sahneleniyor

İstanbul’un en işlek tiyatro salonlarından Kumbaracı50 sezonu açıyor. Ev sahibi Altıdan Sonra Tiyatro’nun yanısıra tiyatrotem, Tiyatro Boyalı Kuş gibi toplulukların da sahne aldığı Kumbaracı50 Beyoğlu’nda tiyatro sanatının merkezlerinden biri olmaya aday.

Kumbaracı50’nin ev sahibi Altıdan Sonra Tiyatro, yeni sezonu, geçen sezon ilk gösterimini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde gerçekleştirdiği, Yiğit Sertdemir’in yazdığı ve tasarlayıp aktardığı ‘Fail-i Müşterek’ oyunuyla açacak. Altıdan Sonra Tiyatro geçen sezon sahnelediği ‘444’, ‘Öldün, Duydun mu?’, ‘O.B.E.B (Ortak Bölenlerin En Büyüğü)’ ve ‘Kapıların Dışında’ oyunlarını da sahnelemeye devam edecek.

Tiyatro Boyalı Kuş'un Kürtçe oynadığı Nora/Nure Kumbaracı50'de Türkçe üstyazıyla sahneleniyor

Ayrıca ‘Hakiki Gala’ oyunuyla tiyatrotem, ‘Nora/Nüre’ oyunuyla Tiyatro Boyalı Kuş, ‘Yorgun’ solo performansıyla İlyas Odman, ‘Anneler-Ninniler’ projesiyle Sema, ‘Çatı’ oyunuyla Serbest Bölge, kıyıya oturmanın böylesi/un felice naufragio’ ile Merve Engin Ekim ayında Kumbaracı50’ye konuk olacaklar. Ayrıca Street Art Festival İstanbul kapsamında ‘Megunica’ adlı belgesel film gösterimi yapılacak.

Kumbaracı50 yeni sezonda seyircisine de yeni avantajlar sunacak. Kumbaracı50’nin yeni üyelik kartı  Kumbarakart ile daha çok oyun izleme şansına sahip olacaklar.

Kumbaracı Yokuşu no:50 Tünel-Beyoğlu adresindeki Kumbaracı50’de yer alan etkinlikleri web sayfasından takip edebilirsiniz. www.kumbaraci50.com

Ayrıntılı bilgi için salonun telefonları 212 243 50 51 ve 532 255 55 80

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.