ManşetTürkiye

Tekirdağ’daki yangında on işçi dumandan etkilendi

0

Tekirdağ‘ın Ergene ilçesi Çerkezköy karayolu üzerinde bulaşık süngeri ve bez üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının nedeni henüz belirlenemese de, fabrikada çalışan on işçi dumandan etkilendi ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ

Yangın öğle saatlerinde başladı ve kısa sürede fabrikanın büyük bir bölümünü etkisi altına aldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çaba sarf ederken, fabrika içerisinde zaman zaman patlamalar meydana geldi. Durumun ciddiyeti üzerine çevre ilçelerden de takviye ekipler sevk edildi. Yangın nedeniyle fabrikada bulunan diğer işçiler ise evlerine gönderildi.

Fabrikada meydana gelen patlamalar ve yangının hızla yayılması, itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı. Dumandan etkilenen işçilerin sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, yaralıların tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının takip edildiği belirtildi.

Tekirdağ

İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek için yoğun bir mücadele veriyor. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, yangının nedenine ilişkin soruşturma da başlatıldı.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.