Türkiye

Tatlıses’in sahnelere dönmesi çok zor

0

Silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, üçüncü ameliyatının ardından yine yoğun bakıma alındı, hayati riski devam ediyor. Kardeşi Hüseyin Tatlı, “Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses’in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler” dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de İbo Şov programının tamamladıktan sonra, Şişli’de saat 00:00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğramıştı.

Uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda, Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen Buket Çakıcı da yaralandı. Olay yerinde aynı silahtan çıkan 11 kurşun bulundu.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi.

Acıbadem Hastanesi’nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve Buket Çakıcı’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Tatlıses, ilk ameliyatın ardından kısa bir süre sonra iki kez daha ameliyata alındı. Üçüncü kez ameliyat edilen şarkıcı yeniden yoğun bakıma alındı.

HÜSEYİN TATLI: ARTIK PLAKLARDAN DİNLENECEK

İbrahim Tatlıses’in kardeşi, Hüseyin Tatlı yaptığı açıklamada ‘Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses’in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses’i plaklarından dinlerler, izlerler’ dedi.

Şu andaki görünüme sol tarafının felç olma ihtimali yüksek. Bunların hepsini zaman gösterecek.

TERÖR UNSURU BULUNMADI
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tatlıses’in şoförü Çalışkan ve Derya Tuna’nın da aralarında bulunduğu bazı yakınlarının bilgisine başvurdu.

Çevredeki binaların güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Tatlıses’in programının son bölümünün görüntüleri incelemeye alındı.

Zanlıların en az 2 kişi olduğunun tahmin edildiği bildirildi. Olayda terör veya suç örgütü emaresine rastlanmadığı, bu nedenle soruşturmanın Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütüleceği öğrenildi.

-Yeşil Gazete, Ntv-

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.