DünyaManşet

Tasuku ile Muu: Anca beraber kanca beraber

0

14 Şubat Sevgililer günü geçti, hem de dünya çapında yüzbinlerce kadının şiddete, ikinci planda bırakılmaya, erkek egemenliğine karşı ortak bir çığlığı hep birlikte attığı “One Billion Rising” etkinlikleri ile tabiri caizse deldi de geçti. 14 Şubat’ın hemen akabinde dünyanın belki de gelmiş geçmiş en tatlı sevgilileri ise instagram’da arz-ı endam ettiler.

Siz sevgililiği sadece aşk, meşk ilişkileri ile mi sınırlı sanırsınız. Sevgili olmanın sözlük anlamı karşılıklı sevgi alışverişinde bulunmak, her daim her vesile her veçhe birarada olabilmektir.

Sözlük anlamını en güzel yaşayan ve yaşatan iki canlı ile tanıştıralım sizi o halde. Bir insan yavrusu, Tasuku ve köpekgiller familyasından buldog arkadaşı Muu ile yani.

Bu ikili Japonya’nın Tokyo kentinde ikamet etmekteler. Tasuku’nun annesi Aya Sakai hanım oğlu ile sevgili arkadaşı Muu’nun ölümsüz dostluğunu fotoğraf karelerine yansıtmış sonra da “bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç” sözünü kanıtlasın; dünya içine düştüğü nefret, hiddet, şiddet çukurundan başını bir nebze de olsa kaldırsın diye instagram adresi üzerinden yayınlamış.

İşte Tasuku ile Muu ve işte onların masallara geçecek dostluğu

Özel Not: Biz bu dostluğun tüm karelerini de görmek isteriz der iseniz Tasuku efendinin annesi Aya Sakai hanımın instagram adresinden de sizleri mahrum bırakmayalım, instagram.com/ayasakai

*Kapar’a

(Yeşil Gazete, Thefw.com)

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.