ManşetTürkiye

Soylu’ya Bahçeli sahip çıktı: Hiç kimse boynuna tasma geçiremeyecek

0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada organize suç lideri Sedat Peker’in iddialarının hedefindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski başbakanlardan Binali Yıldırım ve oğlu Erkam Yıldırım’a sahip çıktı.

Bahçeli’nin mesajları özetle şöyle:

Maşayı tutturan ellere odaklanmalıyız: Fiile odaklanıp faile sırt çeviremeyiz. Her zaman büyük resme odaklanmalıyız. Maşayı değil, tutan ve tutturan elleri görebilmeliyiz… Karanlık operasyonların hedefi haline getirmek için uğraşanlara, zemin yoklayanlara taviz veremeyiz. Göz yumamayız.

CHP ve İYİ Parti’ye yüklendi

Hedef Türkiye: Açık seçik görüyoruz ki Türkiye’nin çevresindeki sisli ve sinsi kuşatma sertleşmektedir. Emel sahipleri kartlarını açık oynamaktadır. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiyemizdir, milli birlik ve huzur ortamımızdır.  CHP bunun üstlenicisi olmuştur. Asıl bizi düşündüren de İP Başkanı’nın tavrıdır.

Akşener’in Rize ziyareti mercek altına alınmalı:  Geçen haftaki konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı’nı katil Netanyahu’ya benzeten bu şahsın birkaç gün sonra Rize’yi ve ilçelerini ziyaret ederek müessif olaylara sebep vermesi mercek altına alınmalıdır. Söz konusu ilçe belediyelerinin MHP yönetiminde bulunduğu göz önüne alındığında nasıl bir oyunun sahnelenmeye çalışıldığı da fark edilecektir. İP Başkanı’nın inadına yapar gibi Rize’ye gitmesi yalnızca düşüncesizlikle, sorumsuzlukla, öngörüsüzlükle izah edilemez. Bu şahsın Rize’yi ziyareti olay çıkarmak üzere planlanmıştır. Arkasından haklı tepkilere küstahça tepki göstermesi, etrafındaki çapulcuların vatandaşlarımıza vandalca saldırması ağır provokasyon halidir.

128 milyar dolar nerede sorusu tutmadı: Kandil’e Türk bayrağını dikeceğiz ya, çıldırıyorlar. Siyasi taşeronlarına 128 milyar dolar nerede sorusunu sorun dediler tutmadı. Emekli amirallere bildiri yayınlattılar, kimse yemedi. Şahsım hükümeti, tek adam rejimi, yönetilemeyen ülke propagandalarında başarılı olamadılar.

Tarafsız kalınamaz, üç maymun oynanamaz

Tasma geçiremeyecekler:  Karambolde siyasi fırsatçılığa kalkışanlar, iki dünyada bunun hesabını vereceklerdir. İkazen diyorum ki, hiç kimse TC İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek, hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir. Hiç kimse, TSK’nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır… Konu devletin saygınlığı ve bekasıdır. Herkes yerini bilmek zorundadır… Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz, sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez. TBMM Başkanlığı görevini üstlenmiş, TC’nin son başbakanı unvanını taşıyan Binali Yıldırım’ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak tek kelimeyle müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak, tribünde oturup üç maymunu oynamak Türkiye’ye kast etmek için kullanılan çevrelere destek vermektir…. Her nifak ve dedikoduya can havliyle saldıran CHP yönetiminin siyaseti ahlaksızdır. Çukur siyasetidir. Kılıçdaroğlu’nun rotası yanlıştır.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.