DuyurularEnerjiManşet

Solar+Storage NX 2024 Fuarı 7 Kasım’da açılıyor

0

Türkiye’nin enerji sektörünün gelecekteki potansiyelini ve ülkedeki yenilikçi girişimleri uluslararası arenaya taşıyan Solar+Storage NX Fuarı‘nda, 7-9 Kasım 2024 tarihlerinde Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama teknolojilerindeki gelişmeler sunulacak.

Güneş enerjisi, enerji depolama, elektrikli ulaşım ve dijitalleşme gibi alanlarda sektördeki en yeni ürün ve teknolojileri sergilenecek fuarda, 150’den fazla firma ve Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarında bulunan 80’den fazla ülkeden 10 binden fazla sektör profesyonelinin bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Solar+Storage NX Fuarı, 200’den fazla üst düzey yetkiliyi ve satın almacıyı ikili iş görüşmeler yapmak üzere İstanbul‘da ağırlayacağını duyurdu. Ayrıca Balkanlar, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere, özel nitelikli alım heyetlerinin fuara katılım sağlaması planlanıyor.

Fuara destek veren Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği‘nin (GENSED) Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat Özdemir, “Güneş enerjisini artık alternatif bir enerji kaynağı olmaktan çıkartıp depolamanın da desteğiyle bir baz enerji kaynağı haline getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Fuar boyunca konferans, seminer ve yarışmalar düzenlenecek

Etkinlik sürecinde konunun uzmanlarının katılacağı paneller, konferanslar ve seminerlerin yanı sıra yarışmalar ve atölye çalışmaları da yapılacak.

Fuarda Women in Renewable Energy (WiRE), OSGP Alliance (Open Smart Grid Protocol Alliance), AFSEA (African Sustainable Energy Association), AKÜDER (Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği) ve ODTÜ Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ODTÜ-GÜNAM) gibi kuruluşlarla birlikte ortak oturumlar da gerçekleştirilecek.

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.