Sırbistanlı futbolcu milli marşı okumayı reddettiği için takımdan çıkarıldı

Sırbistan milli takımında futbol oynayan ve orta sahada görev yapan Adem Ljajic geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Sırbistan’ın İspanya’ya 2 – 0 mağlup olduğu hazırlık maçı öncesindeki milli marş töreni sırasında Sırbistan milli marşını okumayı reddettiği için teknik direktör Sinisa Mihajlovic tarafından kadrodan çıkartıldı.

Ortodoks hristiyan olan diğer takım arkadaşlarının aksine müslüman olan Ljajic marşı kişisel nedenlerle okumak istemediğini belirtti.

Sırbistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Ljacic ile takımın teknik direktörü Sinisa Mihajlovic’in bir toplantı yaptıklarını, futbolcunun kişisel nedenlerle milli marşı okumak istemediğini belirtmesi üzerine Sinisa Mihajlovic tarafından takımdan çıkarıldığını belirtildi.

Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı elde edemeyen Sırbistan hafta içinde başka bir dostluk maçı için Fransa karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR