İklim KriziManşet

Sarrafoğlu’ndan videolu grev çağrısı

0

Bu yıl seçtiği ‘Yedinci Kıta’ temasıyla, insanın gezegene verdiği zararı; okyanuslardaki plastik kirliliği, iklim krizi ve Antroposen/Kapitalosen’i mercek altına alan 16. İstanbul Bienali‘ne katılarak bir konuşma yayan iklim aktivisti Atlas Sarrafoğlu, 20 Eylül’de gerçekleştirilecek Küresel İklim Grevi‘ne bir videoyla çağrı yaptı. Sarrafoğlu, şunları kaydetti:

“16. İstanbul Bienali basladi. Ben de bir konuşma yaptım. Bir de şiir videom var: Nereden Tanır? Çağrımız da talebimiz de oldukça net: iklim krizinin nedeni petrol, kömür ve doğalgaz’dan vazgeçin ve iklim için acil durum ilan edin. Bir de 20 Eylül’deki küresel İklim Grevinde bize katılın…”

16. İstanbul Bienali basladi. Ben de bir konuşma yaptım. Bir de şiir videom var: Nereden Tanır?Çağrımız da talebimiz de oldukça net: iklim krizinin nedeni petrol, kömür ve doğalgaz’dan vazgeçin ve iklim için acil durum ilan edin.Bir de 20 Eylül’deki küresel İklim Grevinde bize katılın… (eng)16th İstanbul Biennial has started. Here is a video of the poem I wrote…Our demand in our call is pretty obvious: give up using the reason of our climate crisis: petrol, coal and natural gas and declare climate emergency.Also join us at our Global Climate Strike on 20th of September.@istanbulbienali @fridaysforfuture_tr #istanbulbienali #iklimkrizi #yedincikıta

Gepostet von Atlas Sarrafoglu am Sonntag, 15. September 2019

 

More in İklim Krizi

You may also like

Comments

Comments are closed.