ManşetTürkiye

Sabah Gazetesi, CHP’li Aykut Erdoğdu’nun WhatsApp yazışmalarını yayınladı

0

Erhan Öztürk‘ün imzasıyla yayımlanan “CHP’li Aykut Erdoğdu CHP’li belediyeleri haraca bağlamış! Yazışmaları ortaya çıktı” başlıklı haberinde,  Erdoğdu’nun, eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü‘ye yazdığı mesajları yayınlayan gazete, Erdoğdu’ya da sorular yöneltti.

Erdoğdu: Devlet eliyle bizi dinlediklerini açık ettiler

Twitter’dan konuyla ilgili açıklama yapan Aykut Erdoğdu, “Bankalar tarafından takibe düşmem aileme karşı beni çok zor durumda bırakabilirdi… Sabah’ın haber yaptığı Whatsapp mesajları söz verip sözünü tutmayan veya tutamayan Belediye Başkanı ile olan yazışmalarımdır…” açıklamasını yaptı.

ATV, Sabah ve A Haber‘in kendisiyle ilgili ilk defa doğru bir haber yaptığını belirten CHP’li vekil, “Çünkü ilk defa devlet eliyle evlerimize, telefonlarımıza, WhatsApp mesajlarımıza kadar takip ettiklerini açık ettiler…” dedi.

Telefon kayıtlarının izlendiği ve dinlendiği için dava açacağını ifade eden Erdoğdu, “Bu suç örgütü yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünmesin… Suç örgütüne yol açılmasın…” ifadelerini kullandı.

‘Şantaj yapıyorlar’ dedi, hakkında soruşturma açıldı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin, kadın arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yaptıklarını söylemişti.

Erdoğdu, dinlendiğini, takip ve tehdit edildiğini belirterek; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a yönelik “Bu yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan’dır. Diğer siyasi yöneticiler cürümleri kadar üzerlerine alınsınlar. Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucusunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız…” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanının avukatlarının suç duyurusu üzerine hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten soruşturma başlatılmış, Erdoğan da 250 bin TL’lik tazminat davası açmıştı.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.