Ekolojik YaşamManşet

Roma Bostanı Kadınları’ndan 8 Mart mesajları

0
Roma Bostanı'nın kadınları (bize göre) soldan sağa Milen Nae, Rana Söylemez, Sevil Baştürk, Aybike Zengin ve Müge Terlan

Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İstanbul’da boğaza nazır eşsiz bir mekanı, yani Cihangir’deki Roma Parkı’nın içinde yer alan Roma Bostanı’nı kentin içinde bir vaha haline getiren Roma Bostanı Kadınları’nın 8 Mart kutlaması da hali ile Roma Bostanı’nda ter dökerek oldu.

Sosyal Medya’da bu enfes fotoğraflarını görür görmez sual eyledik biz de kendilerine, “Sizin bugüne, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dair mesajlarınız nedir, öğrenebilir miyiz?” diyerek.

Roma Bostanı’nın kadınları (bize göre) soldan sağa Milen Nae, Rana Söylemez, Sevil Baştürk, Aybike Zengin ve Müge Terlan

Sağolsunlar, onlar da, yani Milen Nae, Rana Söylemez, Sevil Baştürk, Aybike Zengin ve Müge Terlan da hemmen yanıt döndüler. Bize de Roma Bostanı Kadınları’nın 8 Mart mesajlarını sizlerle paylaşmak kaldı.

İşte Roma Bostanı Kadınları’nın 8 Mart mesajları!

Sevil Baştürk: Direnişi ile yaşamı güzellestiren sevgili kadınlar Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun ???

Rana Söylemez: Kadınlar çiçek değil, çiçekleri ekendir.

Aybike Zengin: Gerçeklik, dişil enerji ile dönüşüp dengeye gelecektir. Tüm bilge kadınların kadınlar günü kutlu olsun.

Müge Tarlan: Dayanışa dayanışa büyüyoruz, büyüyeceğiz. Güleceğiz, gezeceğiz. Geceler gündüzler birbirine girerken meydanlarda, sokaklarda olacağız. İnsanın kim, insanoğlunun kim olduğunu herkese bir bir göstereceğiz. Her 8 mart emekçi kadınlar gününde sokaklardan taşacağız. Kutlu, mutlu olsun.

Milen Nae: Gezegeni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için emek harcayan tüm kadınların günü kutlu olsun.

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.