Spor

Reyes Madrid’te kalıyor

0

Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Jose Antonio Reyes’in gelecek sezon takımda kalacağını ve Galatasaray’a bu oyuncuyu satmayacağını açıkladı.

Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolcusu Jose Antonio Reyes’in gelecek sezon takımda kalacağını duyurdu.

Atletico Madrid Kulübü, Reyes’in menajeri Mariano Aguilar ile kulübün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero ile bugün Sevilla kentinde bir görüşme yapıldığını açıkladı. Atletico Madrid, Galatasaray’dan gelen teklifin reddedilip, gelecek sezon Reyes’in takımda kalması için taraflar arasında anlaşma sağlandığını bildirdi.

İspanyol kulübü, ayrıca geçen hafta Ujfalusi, Reyes ve Forlan için Galatasaray’dan teklif aldıklarını ilk kez duyurarak, ”Sadece defans oyuncusu Ujfalusi’nin, Atletico Madrid için gerekli ekonomik şartların sağlanması halinde, Galatasaray ile görüşmesine izin verildiğini” açıkladı.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ise, “Resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. Biz görüşmelere devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.