ManşetTürkiye

RedHack kadına şiddete karşı Anneler Günü’nde hackledi!

0

Kızıl Hackerler, RedHack Anneler Günü’nde de boş durmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın resmi web sayfasını hackeleyen grup kadına şiddete dikkat çekti. Aileden Sorumlu Baskan Fatma Şahin’i de eleştirdikleri mesajda şunlar yazıyordu:

“Türkiye’de kadınların yüzde 35.6’sı bazen, yüzde16.3’ü sık sık aile içi tecavüze uğruyor , her 100 kadından 97’si, en az bir kez şiddet görüyor, kadınların yüzde 20’si, silah ve bıçak gibi aletlerle şiddete uğruyor, üniversite mezunu kadınların yüzde 23’ü fiziksel şiddete, yüzde 71’i de ekonomik ve cinsel şiddete maruz kalıyor. Her 100 kadından 97’si, en az bir kez şiddet görüyor, kadınların yüzde 20’si, silah ve bıçak gibi aletlerle şiddete uğruyor, üniversite mezunu kadınların yüzde 23’ü fiziksel şiddete, yüzde 71’i de ekonomik ve cinsel şiddete maruz kalıyor” denilen özel sayfada,  aile ve sosyal politikalar bakanlığı eleştirildi.

” Bizim aile bakanımız bunlara kafa yoracağına “dizilere” kafa yoruyor. Tavsiyemiz “dizi seyredeceğine” ülkeyi yönetsin” denildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.