ManşetKadın

Pınar Gültekin’in katil zanlısı tutuklandı

0

Muğla‘nın Ula ilçesinde beş gün önce kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin‘in katil zanlısı Cemal Metin Avcı tutuklandı.

Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve jandarmada cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, işlemlerinin ardından, geniş güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.  Zanlı, “canavarca hisle insan öldürmek” suçlamasıyla tutuklandı.

Gültekin’in cenazesi Bitlis’e taşınıyor

Öte yandan  Muğla Adli Tıp Kurumu‘nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gültekin’in cenazesi ailesine teslim edildi. Baba Sıddık Gültekin, kızının cenazesinin Bitlis Hizan’da toprağa verileceğini söyledi.

Neler yaşandı?

Aynı gün içerisinde ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi, genç kadın için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmıştı.

Yaklaşık beş gün sonra Pınar’ın cesedi Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunduCemal Metin Avcı isimli erkek gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti. Zanlının ifadesinde ‘Bir anlık nefret ile öldürdüm’ dediği belirtiliyor.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.