TürkiyeKadınManşet

Ozan Güven’den şiddet gören Deniz Bulutsuz şikayetçi oldu, ünlüler sessiz

0

Ozan Güven tarafından şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz, avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şikayet dilekçesinde Güven’in “Kasten öldürmeye teşebbüs”, “Hürriyetten yoksun bırakma” ve “Hakaret” suçlarından yargılanmasını talep edildi.

Sözcü’nün dilekçede yer alan ifadelerine dayandırdığı haberine göre ikilinin yaşadığı sözlü tartışma sırasında Güven’in etrafındaki eşyaları kırmasıyla kavga fiziksel boyuta taşındı. Kavganın devamında Güven, Bulutsuz’a ve kendisine fiziksel şiddet uyguladı ve bunu yaparken “Bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum” dedi.

‘Güvenlik kameraları olayı doğrulayacak’

İfadesinde anlattığına göre, evden kaçmaya çalışan Bulutsuz’a Güven engel oldu ve şiddet artan boyutlarıyla burada da devam etti. Bulutsuz, Güven’in şoförünün kendisini bir arkadaşının evine bırakmasıyla kurtuldu.

Dilekçede evdeki güvenlik kameralarının incelendiğinde olayın gerçekliğinin ortaya çıkacağı belirtilerek savcılıktan cep telefonlarının konumlarının incelenmesi de istendi.

Asıl yaralanan Ozan Güven’miş

Öte yandan Güven de darp raporu aldı ve savcılığa giderek ifade verdi. Güven, Bulutsuz’un kendisine, “Seni Türkiye‘ye rezil edeceğim. ‘Kadın döven adam’ diye söyleyeceğim” dediğini ileri sürdü ve asıl yaralanın kendisi olduğunu iddia etti.

Bulutsuz, Güven hakkında 60 gün uzaklaştırma kararı aldırdı. Güven, eğer karara uymazsa üç günden on güne kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Ünlüler büyük ölçüde sessiz

Ünlüler büyük ölçüde sessizliğini korusa da, bugün sosyal medya mecralarında birkaç isim Bulutsuz’a destek veren paylaşımlarda bulundu.

Şarkıcı Hadise, Twitter‘dan yaptığı paylaşımda “Türkiye’de her gün kadınlar şiddete uğruyor. Bıçakla ölen, kurşunla ölen, balkondan atılan kaç tane kadının daha ölümüne şahit olacağız? Midem bulanıyor erkeklerin kadınlara uyguladıkları her türlü şiddetten! Bir kadınla bir ilişki yaşıyorsan o senin malın değil! 0 birinin kızı, kardeşi, ablası, arkadaşı. Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: Eziksiniz” diye yazdı.

Gazeteci Melis Alphan da Ozan Güven’in bundan sonra çalışacağı yapım şirketlerinin, yönetmenlerin, oyuncuların ve senaristlerin suça ortak olacağı yorumunda bulundu:

Dün de Deniz Özdemir Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Bulutsuz’a desteğini dile getirmişti:

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.