ManşetSivil Toplum

“Ne zaman tutuklanacağım?”

0

Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin “Ne zaman tutuklanacağınızı düşünüyorsanız?” sorusuna kamera karşısında verdikleri cevaplar, “Tutuklu Öğrencilerle Dayanışma İnisyatifi” (TÖDİ) tarafından internette paylaşıldı. Video, Türkiye’de sayıları 600’e yaklaşan tutuklu öğrencilerin yaşadığı adaletsizlikleri ve üniversitelilerin bu duruma bakışına vurgu yapıyor.


Siz ne zaman tutuklanacaksınız? ile cihanaozgurluk

Puşi giydiği için 2 yılı aşkın zamandır cezaevinde tutuklu olarak yargılanan Cihan Kırmızıgül’ün 23 Mart Perşembe günü saat 10:00’da İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görülecek mahkemesine de çağrı yapan TÖDİ, hafta boyunca çeşitli etkinlikler de düzenliyor.

22 Mart Perşembe günü 19:00’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, Oğuz Atay’ın “Tehlikeli Oyunlar”ı Seyyar Sahne tarafından oynanacak. Biletler Kadıköy’de Mephisto Kitabevi’nden ve Beyoğlu’nda Kumbara Kafe’den satın alınabiliyor.

21 Mart Salı günü de saat 17:00’de Galatasaray Üniversitesi’nin Boğaz’a bakan meydanında, üniversitenin tiyatro topluluğu olan GSÜTT’ “İçeridekiler” ekibinin doğaçlama oyunu ve ardından Öğrenci Forumu gerçekleştirilecek.


Beni de Al – Cihan'a Ozgurluk ile cihanaozgurluk

(Yeşil Gazete)

Fotoğraflar: http://www.facebook.com/TOGDI

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.