Spor

NBA’de takas çılgınlığı

0

NBA’de geceye son dakika takasları damga vurdu. Başta Boston Celtics ve Oklahama City Thunder olmak üzere birçok takım hareketli saatler yaşadı.

NBA’de geceye son dakika takasları damga vurdu. Başta Boston Celtics ve Oklahoma City Thunder olmak üzere birçok takım hareketli saatler yaşarken, bir saat içinde yedi farklı takas gerçekleştirildi.

Batı Konferansı takımlarından Houston Rockets, yıldız forveti Shane Battier karşılığında Memphis Grizzlies’in 2.21’lik pivotu Hasheem Thabeet’i kadrosuna kattı. 2009 NBA Draftı’nda ikinci sıradan seçilen Thabeet, bir türlü beklentileri karşılayamamıştı. 32 yaşındaki Shane Battier ise kariyerinin ilk beş sezonunu geçirdiği Memphis Grizzlies’e geri döndü. Bu takasta ayrıca çaylak İsmail Smith’i de Memphis’e gönderdi.

Houston, bir başka hamle yaparak oyun kurucu Aaron Brooks’u Phoenix Suns’a gönderirken, karşılığında Sloven guard Goran Dragiç’i aldı. 2010 yılında NBA’in en çok gelişme gösteren oyuncusu seçilen Brooks, kariyeri boyunca ilk kez Houston dışına çıkacak.

Gecenin son takasıysa Portland Trail Blazers ile Charlotte Bobcats arasında gerçekleşti. Kurulduğu günden bu yana Charlotte forması giyen atletik forvet Gerald Wallace, Joel Pryzbilla, Dante Cunningham ve Sean Marks karşılığında Portland Trail Blazers’ın yolunu tuttu. Wallace geçen sezon all-star seçilmekle kalmamış, NBA’in en iyi savunma beşinde yer almıştı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.