Spor

Nadal turladı; sıra Federer, Djokovich ve Sharapova’da

0

İlk tur maçını 1 nolu kortta oynayan  Wimbledon’u altı kez kazanan Roger Federer, Wimbledon’un 3. gününde merkez kortun açılışını yapıyor. İkinci turda Fabio Fognini ile karşılaşacak olan İsviçreli raket saat 15.00’te korta çıkıyor. Bu maçın ardından eski dünya 1 numaralarından Kim Clisters, Andrea Hlavackova’yı geçerek üçüncü turu görmenin peşinde olacak.

Merkez kortun kapanışını ise dünya 1 numarası ve Wimbledon’un son şampiyon Novak Djokovich gerçekleştirecek. Sırp tenisçinin rakibi genç ABD’li Ryan Harrison olacak.

Dünya 2 numarası Rafael Nadal wimbledon tenis turnuvasının 2. gününde Brezilyalı Thomaz Bellucci’yi 3 sette geçerek 2. tura çıktı. Maça kötü başlayan ve ilk 4 oyunu kaybederek ilk sette bir ara 4 – 0 geriye düşen Nadal daha sonraki oyunlarda toparlanarak ilk seti tie-break ile 7 – 6, maçı da 3 – 0 kazandı.

Bugün ilk sette durum 2-2 iken ertlenen Caroline Wozniacki – Tamira Paszek mücadelesi bu korttaki ilk maçın ardından oynanacak.

1 nolu kortun açılışını dünya beş numarası Samantha Stosur yapıyor. Son Amerika Açık’ın şampiyonu, Arantxa Rus ile mücadele edecek. Bu maçın ardından dünya 1 numarası Maria Sharapova, iki yıl öncesinin yarı finalisti Tsvetana Pironkova ile kozlarını paylaşacak. Kortun son maçı ise Xavier Malisse ile Gilles Simon arasında.

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.