Spor

Milan rakip tanımıyor

0

İtalya Serie A’da lider Milan, ezeli rakibi Juventus’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Şampiyonluk yarışında önemli bir engeli daha geride bırakan Milan, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

İtalya Serie A’nın 28. haftasında ezeli rakipler Milan ile Juventus karşı karşıya geldi.

Şampiyonluk yarışında Inter’in farkı kapatmasına izin vermek istemeyen lider Milan, rakibini tecrübeli yıldızı Gattuso’nun attığı tek golle 1-0 mağlup ederek çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndü.

Bu kritik galibiyetle puanını 61’e yükselten Milan, en yakın takipçisi Inter’in puan farkını azaltmasına izin vermedi. Seyircisi önünde sahadan boynu bükük ayrılan Juventus ise, 41 puanda kaldı.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. İlk yarıda takımlar gol yollarında etkili olamazken, ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan taraf konuk ekip Milan oldu. Rakip kalede net fırsatlar yakalayan Milan, aradığı golü 68. dakikada Gattuso ile buldu: 0-1.

Kalan bölümde Juventus daha fazla risk alarak ileri çıksa da, rakip fileleri havalandıramadı ve Milan karşılaşmayı 1-0’lık sonuçla kazandı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.