Türkiye

Marmara Üniversitesi öğrencilerine satırlı bıçaklı saldırı

0
Ali Sarı'nın saldırı sonrasında tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Ali Sarı'nın saldırı sonrasında tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu Atatürk Eğitim Fakültesi’nde okuyan Gülsüm Teymuroğlu ve Ali Sarı isimli iki Kürt öğrenci fakültenin içinde ülkücü bir grubun bıçaklı, sopalı saldırısına uğradı.

Ülkücüler tarafından daha önce de tehdit edildiği öğrenilen Teymuroğlu, bugün dersine girmeye hazırlanırken yine aynı grup tarafından tehdit ve küfürlere maruz kaldı. Daha sonra ülkücülerin yumruklamaya başladığı Teymuroğlu ile saldırıyı engellemeye çalışan Ali Sarı ülkücüler tarafından feci biçimde darp edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan Sarı, ağır yaralandı. Ağır yaralanan Sarı ve Teymuroğlu, Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili kimse gözaltına alınmazken yaralıların tedavileri devam ediyor.

Ali Sarı Antikapitalist Müslüman Gençlerin  1 Mayıs organizasyonunda yer almıştı. 32. gün programına Antikapitalist Müslüman gençler adına katılan grupta yer almıştı.

Öte yandan son bilgi olarak Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tedavisi devam eden Ali Sarı’nın çok acil olarak 6 ünite AB negatif kana ihtiyacı olduğu,  AB rh(-) grubu kan verebileceklerin acil olarak  Haydarpaşa Numune Hastane’sine başvurmaları gerektiği sosyal medya üzerinden duyuruldu.

(Adil Medya.com, Yeşil Gazete)

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.