Kültür-Sanat

Maltepe Üniversitesi Liselerarası Rock Grupları Yarışması düzenliyor

0

Müziğini herkese göstermek ve başarısını kanıtlamak isteyen “Rock’ın Çocukları” hazır mısınız? Maltepe Üniversitesi “Liselerarası Rock Grupları Yarışması” düzenliyor. “Rock’n Purple” adındaki yarışma için başvurular 30 Kasım 2010 tarihine kadar devam edecek. Birinci olan gruba, profesyonel müzik stüdyolarında bir single albüm yapılacak.

Maltepe Üniversitesi, “Liselerarası Rock Grupları Yarışması” düzenliyor. İstanbul ili sınırları içerisinde öğrenim gören lise öğrencilerinin katılım gösterebileceği yarışmaya başvurular başladı bile.

“ROCK’N PURPLE” ile Maltepe Üniversitesi, lise öğrencilerinin müzik, kültür ve sanat alanlarındaki yeteneklerinin geliştirilmesine katkıda bulunmayı ve öğrencileri sosyal- kültürel faaliyetlere teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu yarışmayla Türkiye, yeni bir Rock Grubu yıldızı kazanacak…

30 Kasım 2010 tarihine kadar başvuruların alındığı yarışmada en az 3 en fazla 7 kişiden oluşan gruplarla katılma şartı bulunuyor. Yarışma finalinde üçüncü olan grup üyelerine cep telefonu, ikinci olan grup üyelerine mini laptop hediye edilecek. Birinci olan grup ise profesyonel müzik stüdyolarında bir single albüm yapma fırsatını yakalayacak.

Yarı finale kalan grupları eleyecek jüri önemli isimlerden oluşurken isimler önümüzdeki günlerde siteden ilan edilecek.

Başvuru koşulları için http://www.maltepe.edu.tr/etkinlik/rock-yarismasi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.