Spor

Lin şovu sürdürüyor

0

Son günlerde NBA’in dillerden düşmeyen adamı Jeremy Lin, New York Knicks’in üst üste yedinci galibiyetini aldığı karşılaşmada yine coştu! New York’un Sacramento Kings’i 100-85 yendiği karşılaşmada Lin 10 sayı, 13 asistle oynadı.

Karşılaşmaya ev sahibi oldukça iyi başladı. Madison Square Garden’da yaklaşık 20 bin kişinin izlediği maçın ilk çeyreği 25-17 ev sahibi üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte Kings hücumda durdu, Lin’in sürüklediği Knicks ise tam 29 sayı buldu ve farkı giderek açtı.

Karşılaşmanın son çeyreği haricinde -maç koptuktan sonra- kolay sayı bulma şansı elde edemeyen Kings, rakibine deplasmanda 100-85 mağlup oldu.

New York Knicks bu galibiyetle üst üste yedinci galibiyetini alırken, Jeremy Lin’e son çeyrekte ihtiyaç bile duymadı. Toronto maçında bitime 0.5 saniye kala attığı üçlükle galibiyeti getiren Lin, bu sabaha karşı da 10 sayı, 13 asistle double double yaptı. Knicks’in hocası Mike D’Antoni, “10 sayı ve 13 asistle oynadığı için çok mutluyum. Bu gece de harikaydı. Gelecek maçta Jeremy yine 30 atabilir. Ona ihtiyacımız var” dedi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.