Kültür-Sanat

Küçük Prens StüdyoCer’de sahneleniyor

0

Farklı ülkelerde sahnelenen Saint-Exupéry’nin ‘Küçük Prens’i, 15-16-17 Şubat’ta StüdyoCer’de sanatseverlerin karşısına çıkacak

Avrupa’nın en önemli yönetmenlerinden ve Theater an der Ruhr’un kurucusu Roberto Ciulli’nin önderliğinde daha önce Meksika, İran, Irak ve İspanya’da sahnelenen oyunun yoğun ilgi gören İstanbul gösterimlerinin ardından şimdiki durağı, genel sanat yönetmenliğini Erdal Beşikçioğlu‘nun yaptığı, CerModern’in sahne sanatları programı olan StüdyoCer.

Bitiyatro ve Theater an der Ruhr ortak yapımı olarak, sadece 15-16-17 Şubat tarihlerinde sahnelenecek olan Küçük Prens oyunu, Saint-Exupéry’nin hayatı ve bu ünlü eserinin yeniden okunması ve yorumlanması üzerine özel bir çalışma olarak sahnelenecek.

Saint-Exupéry’nin dünyaca bilinen çocuk edebiyatının baş eserlerinden olan Küçük Prens, bu kez yetişkinler için göz alıcı bir ekiple izleyici karşısına çıkacak.

Mojo ve Hayvan Çiftliği ile tiyatroseverleri ağırlamaya devam eden StüdyoCer, konuk oyun olarak Saint-Exupéry’nin Küçük Prens’ine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Tiyatro, sinema ve televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Nihat İleri ve Laçin Ceylan’ın usta oyunculuklarıyla yer alacağı Küçük Prens, Saint-Exupéry’nin aşk, savaş, çocukluk özlemi üzerine geçen hayatından da esinlenmeler taşıyor.

-Yeşil Gazete-

You may also like

Comments

Comments are closed.