SağlıkKoronavirüs SalgınıManşetTürkiye

Koronavirüs sebebiyle bir doktor daha hayatını kaybetti

0

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde görevli Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Durmuş, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Girişimsel Radyoloji ve İnme Merkezi‘nin kurulmasında büyük rol almasından dolayı 14 Mart Tıp Bayramı’nda yılın hekimi seçilmişti.

Dr. Yavuz Durmuş’un ölümünün ardından görev yaptığı hastanenin başhekimliği tarafından şu açıklama yapıldı:

Gece gündüz fedakarca çalışan, meslek etiğini her şeyin önünde tutan, Covid 19 mücadelesinde en önde yer alırken, hastalığa yakalanan değerli meslektaşımız Radyoloji Uzmanı Dr. Yavuz Durmuş’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli meslektaşımıza Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

Yavuz Durmuş kimdir?

Dr. Yavuz 1995 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı yıl dil eğitimi için Amerika’ya gitti. Daha sonra 1997 yılında Lüleburgaz SSK Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak göreve başladı.

2005 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Radyoloji asistanı olarak görev yaptı. 2011 yılında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı ve girişimsel radyoloji alanında hizmet verdi.

More in Sağlık

You may also like

Comments

Comments are closed.