ManşetTürkiye

Kocakulak AKP’yi de dinlemiş

0

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner‘e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı YouTube’a düştü. Kayda göre, Metiner, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı “çapsız” buluyor ve eleştiriyor. Ses kaydını siteye yükleyen kullanıcı Metiner’in “bayramda seçmenleri ile dertleştiğini” belirtiyor.

Son yıllarda çokça tartışılan ortam-telefon dinlemelerinin son kurbanı AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner oldu. Metiner’e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı YouTube’a yüklendi.

Ses kaydında Başbakan Erdoğan’a çok sert eleştiriler yapılırken, Metiner’e ait olduğu iddia edilen ses “Ben Tayyip Erdoğan’la demokratik bir Türkiye inşa edilebileceği kanaatinde değilim. Çünkü icazet aldığı içerideki çevreler statükonun sahici sahipleri” diyor.

Metiner, kayıt için, “Ses bana ait ama ifadeler değil. Bu PKK’nın bir komplosu. Nasıl yaptılar, HADEP’de siyaset yaptığım dönemdeki konuşmalarımı birleştirip mi bunu ürettiler bilmiyorum ama benim Başbakanımı nasıl savunduğum, nasıl desteklediğimi herkes bilir. Suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Bununla birlikte Metiner’in HADEP’de siyaset yaptığı dönemde AKP yoktu ve Recep Tayyip Erdoğan da siyasette değildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.