ManşetTürkiye

Kılıçdaroğlu kendisini tehdit eden Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu

0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini sosyal medya hesabından yaptığı yazılı bir açıklamayla tehdit eden organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş ve 15 Nisan’da “infaz yasası” ile tahliye edilen Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Avukat Celal Çelik yaptığı paylaşımda  “‘Mafya Bozuntusu’ tanımlamasına muhatap, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında; Hakaret ve Tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Seviyesizliğin hesabını soracağız!” dedi.

Neler yaşandı?

Kılıçdaroğlu grup konuşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “Çok sık eleştiriyor CHP’yi, ona o görev verilmiş bekçilik yaptığı için” ifadelerini kullanmıştı.

AKP ve MHP tarafından dile getirilen hukuk reformuna atıfta bulunan Kılıçdaroğlu Bahçeli’ye “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin” diye sormuştu.

Çakıcı’dan tehdit mesajı

Bunun üzerine Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabı üzerinden tehdit ve hakaret içerikli el yazısıyla yazılmış bir mesaj paylaştı. Mesajda Kılıçdaroğlu’na “ulan dürzü” gibi hitaplarda bulunan mafya lideri “Seni bakla kazığı ile tanıştırırım”, “Seni fasulye çubuğu ile tanıştırırım” sözleriyle tehdit etti.

Çakıcı’nın paylaştığı mesaj şu şekilde:

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.