2023 KAHRAMANMARAŞ DEPREMİManşetMedya-İnternetTürkiye

‘Kaynarca ve İmirzalıoğlu ortak yayında yok’ haberine erişim engeli

0

Depremlerin ilk gününden itibaren Ahbap’a destek veren oyuncular Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun, ‘Tek Yürek Türkiye’ bağış gecesine kabul edilmediğini yazdığı için işten çıkarılan gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine erişim engeli geldi.

Altuntaş kendi adını taşıyan web sitesinde, ‘ATV’nin son anda ‘Tek Yürek Türkiye‘ yayınından iki oyuncunun çıkardığını yazmış; yazının ardından magazin müdürlüğünü yürüttüğü TV100’den çıkarılmıştı.

Sosyal medya hesabından erişi engeline ilişkin bir açıklama yayımlayan Birsen Altuntaş “Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun #TürkiyeTekYürek bağış gecesine neden katılamadığına ilişkin yaptığım haberime mahkeme kararıyla erişim yasağı getirilmiştir. Haberime erişim sağlayamadığınızda şaşırmamanız adına bu gelişmeyi bilgilerinize sunarım” dedi.

Ne olmuştu?

Maraş merkezli depremlerin ardından, 15 Şubat gecesi Türkiye’nin sekiz ulusal televizyon kanalı; ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, SHOW, TRT 1 ve TV8‘de düzenlenen depremzedelere yardım gecesinde, kanalların ekran yüzleri bağış toplamıştı.

Altuntaş, ‘ATV yönetiminin Kaynarca ve İmirzalıoğlu’yu istemediğini’  yazmış ve ardından TV100’deki işine son verilmişti.

You may also like

Comments

Comments are closed.