Duyurular

Kadın Sığınakları Kurultayı’na davet

0

Yeşil Gazete, asagidaki duyuruyu Mor Cati Kadin Siginagi Vakfi adina yapmaktadir. Ayrintili bilgi icin duyurudaki iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.

Kadin Siginaklari ve Danisma/Dayanisma Merkezleri 13. Kurultayi Daveti

Sevgili Kadinlar,

25 Kasim Uluslararasi Kadina Yonelik Siddete Son Gunu etkinligi kapsaminda ilkini 1998 yilinda gerceklestirdigimiz Kadin Siginaklari ve Danisma/Dayanisma Merkezleri Kurultayi’nin on ucuncusu icin yine toplaniyoruz.

Turkiye’nin her yerinde kadina yonelik aile ici siddete karsi mucadele eden bizler, her yil baska bir ilde duzenledigimiz kurultayimizi 2010 yilinin Temmuz ayinda Istanbul’da ana bilesenlerle gerceklestirdigimiz ara kurultayda aldigimiz karara uygun olarak bu yil 17-18-19 Aralik tarihlerinde Soke’de Soke Kadin Siginagi Dernegi’nin ev sahipliginde gerceklestirecegiz. Soke Kadin Siginagi Dernegi olarak 13. Kadin Siginaklari ve Danisma/Dayanisma Merkezleri Kurultayi’na ev sahipligi yapmaktan onur duydu gumuzu dayanisma ruhumuzun gucunun verdigi heyecanla belirtmek istiyoruz.

Kadina yonelik aile ici siddeti sorgulamak, aciga cikartmak; kadinlar arasi dayanismayi yukseltmek; orgutlulugu gelistirmek, kadin siginaklari ve merkezleri olan veya acmak isteyen, ozel olarak kadina yonelik aile ici siddete karsi mucadele eden kadin gruplari ve kuruluslari arasinda deneyim aktarimi saglamak; kadina yonelik aile ici siddete karsi mucadelede ortak bir dil ile politikalar belirlemek ve ortak eylem programlari olusturmak amaciyla gerceklestirdigimiz bulusmanin ilk gunu sunumlarla diger iki gunu atolye calismalari ile surecek. Sizleri kurultayda birlikte olmaya davet ediyoruz.

Dayanismayla

Kadin Siginaklari ve Danisma/Dayanisma Merkezleri Kurultayi Ana Bilesenleri

Toplanti Tarihi: 17-18-19 Aralik 2010

Toplanti Yeri: Soke Belediyesi ve Atinc Otel

Konaklama Yeri: Atinc Otel – Ataturk bulvari No: 42 Kusadasi/ Aydin

Tel: 0256 612 0505

Kadin Siginaklari ve Danisma /Dayanisma Merkezleri Kurultayi Ev Sahibi Soke Kadin Siginagi Dernegi adina iletisim kisisi: Hatice Atay tel no: 0536 3379442 )

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.