ManşetTürkiye

İsrail’in Filistin’e saldırıları Türkiye genelinde sokaklara çıkılarak protesto edildi

0

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, Türkiye’de sokağa çıkma kısıtlamaları devam ederken, Anadolu Gençlik Derneği gibi bazı oluşumlar, İsrail‘in Filistin‘e saldırılarını protesto etmek için halkı sokağa çağırdı.

Birçok ilde yüzlerce insan protestolar için toplanırken, protestoların ardından araçlarla konvoy yapıldı.

Polis, sosyal mesafeye uyulmaması ve zaman zaman da maske takılmamasına hiçbir müdahalede bulunmadı.

İstanbul

İstanbul’da, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi tarafından İstanbul İsrail Başkonsolosluğu önünde protestolar düzenlendi.

İstanbul’da düzenlenen protestolar

Ankara

Memur-Sen ve bazı oluşumların çağrısıyla Filistinlilere yönelik saldırılar protesto edildi. Kalabalık, İsrail Büyükelçiliği konutu önünde toplandı.

Ankara’da düzenlenen protestolar

Eskişehir

Eskişehir’de ise İsrail’in saldırılarını protesto etmek isteyen grup, Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Mahmut Sami Ramazanoğlu Cami avlusunda bir araya geldi ve İsrail aleyhine slogan attı.

Eskişehir’deki protestolar

Bu illerle birlikte; Afyonkarahisar, Ağrı, Ardahan, Artvin, Amasya, Bartın, Bayburt, Bingöl, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Hatay, Karabük, Kars, Kastamonu, Kilis, Malatya, Muş, Ordu, Sakarya, Şırnak, Tekirdağ, Van, Yalova ve Zonguldak’ta da Filistin’e karşı yapılan saldırılar protesto edildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.