Türkiye

İdris Naim Şahin durdurulamıyor

0

Bursa’da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, elektrik faturaları için şikayette bulunan vatandaşın sakalını sevdi, yoluna çıkan vatandaşa seslendi: Lan senin bıyığını seveyim.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bir dizi açılış ve ziyaret için geldiği Bursa’da Cuma namazı çıkışında çarşı turu atarak vatandaşların derdini dinledi.

Vatandaşların elektrik faturalarının ödeme günüyle ilgili sitemleriyle karşılaşan Bakan Şahin, bir kız öğrencinin “Kulağınıza bir şey söyleyebilir miyim?” demesi üzerine eğildi. Ardından “Şimdi tek başıma alkışlasam bana gülerler bende kalsın tamam mı?” dedi. Vatandaşların dertlerini dinlemeye devam eden Bakan, ardarda üçüncü sakallı kişiyi de karşısında görünce,”Lan senin de bıyığını seveyim, helal olsun” dedi.

Bursa Ulu Camii’nde Cuma namazı kılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, cami avlusundaki cenaze namazına da iştirak etti. Ardından vatandaşlarla sohbet eden Bakan Şahin, Orhangazi Parkı’nda bir süre yürüdü. Beraberinde Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte selamlaştığı vatandaşların derdini dinleyen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, vatandaşların elektrik faturalarını ödeme gününe ilişkin isteklerle karşılaştı.

“SENİN BIYIĞINI SEVEYİM”

Bakan Şahin’in önüne çıkan bir vatandaş, “Sayın bakanım elektrik fatura ödeme günlerini maaş günümüze göre ayarlar mısınız?” diyerek istekte bulundu. “Millet ne derse öyle yaparız” diyen Bakan Şahin, “Canın soğolusun sakalını seviyim senin” diyerek yürüdü. Önüne çıkan yaşlı bir adamın sakalını sıvazlayan Şahin, top sakallı ve bıyıklı bir kişinin “Sayın Bakanım” demesi üzerine, “Lan senin de bıyığını seveyim.” dedi. Bakan’ın bıyığını seveyim dediği kişi de Bakan’dan elektrik faturalarının maaş gününe göre ayarlanmasını istedi.

Bakan Şahin’in Orhangazi Parkı’ndaki gezisini çok sayıda polis de takip etti. Bir kız öğrencinin “Sayın bakanım kulağınıza bir şey söyleyebilir miyim?” demesi üzerine kız öğrenciye kulak veren Bakan Şahin, “Şimdi tek başıma alkışlasam bana gülerler, bende kalsın tamam mı? Selam söyle.” dedi.

Bakan Şahin, park turunda atama bekleyen bir öğretmenle de karşılaştı. Öğretmen adayının ‘Televizyonlarda görüyoruz, ama canlı olarak görmek farklıymış’ tepkisiyle karşılaşan Bakan Şahin, köylü bir pazarcı kadınla da renkli bir sohbet gerçekleştirdi. İdris Naim Şahin, ihtiyaçları olduğunu anlatan köylü kadına “Sende bu gönül olduktan sonra çözersin.” diye karşılık verdi.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.