EkonomiManşetTürkiye

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı: İstanbullulara Destek Avans Kampanyası

0

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullular için Destek Avans Kampanyası’nı başlattıklarını açıkladı.

Sıfır faizle alınacak avans, Halk Bakkallarda, ulaşımda ve İstanbulkart’ın geçtiği tüm noktalarda kullanılabilecek.

‘Kimse ekonomik zorluklar karşısında çaresiz hissetmesin’

Kampanyayı çektiği videoyla Twitter hesabı üzerinden duyuran İmamoğlu, destek avans sistemiyle ilgili şu bilgileri verdi:

Sevgili İstanbullular,

sonbaharın gelişi ve okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığı günler yaşıyoruz. Bu sıkışık dönemde İstanbulkart sahiplerinin nefes almalarını sağlayacak bir iş birliği geliştirdik. İştirak şirketimiz Belbim’in Denizbank ile yaptığı anlaşmayla 600 ya da 1200 TL avans kullanabileceğiniz ve kullandığınız miktarı herhangi bir faiz ya da masraf olmaksızın 100 TL’lik aylık taksitlerle geri ödeyebileceğiniz bir sistem geliştirdik. Destek Avans adını verdiğimiz bu uygulamayla alacağınız avans İstanbulkart’ınıza yatacak ve ulaşım başta olmak üzere İstanbulkart’ın geçtiği her yerde ve Halk Bakkallarda kullanabileceksiniz.

İstanbul’da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz bu, gayretimiz bunun için.

More in Ekonomi

You may also like

Comments

Comments are closed.