ManşetTürkiye

Gökçek’ten Arınç’a, “Bana karşı gösterdiğin yiğitlik Gezi’de nerdeydi?”

0

Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirileriyle başlayan tartışma süreci, Melih Gökçek’in araya girmesiyle sertleşti. Arınç’ın sert yanıtına Gökçek’ten her daim kullandığı twitterdaki hesabı üzerinden daha da sert bir yanıt geldi.

25

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dolmabahçe açıklaması ve İzleme Heyeti çalışmalarına yönelik açıklamalarını eleştirmesiyle başlayan süreç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İ. Melih Gökçek’in açıklamalarıyla sertleşti.

Gökçek’in dün twitter’dan Arınç’ı istifaya davet etmesi üzerine; Arınç dün akşam saatlerinde Bakanlar kurulu çıkışında sert yanıt vermişti.

Gökçek’in yanıtı yine twitterdaki 06melihgokcek hesabı üzerinden 22.51’de mesajı ile geldi. Gökçek, Arınç’ı mahkemeye vereceğini açıkladı. Arınç’ın “Arkara’yı parsel parsel sattı” suçlaması ile ilgili olarak  hayır işlerine yardım yardım ettiğini iddia eden Melih Gökçek, bu “hayır işleri”nin bir kısmının bazılarının içinde Bülent Arınç’ın da bulunduğunu belirtti.

İşte halihazırdaki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in twitter üzerinden aktardığı Bülent Arınç’a yönelik açıklamaları;

24.melih gökçekten bülent arınç'a yanıt

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.