ManşetTürkiye

Gerçekleri hatırlatan kişiye Gökçek’ten hakaret

0

Belediye başkanı olduğundan beri 1 metrelik metroyu yapıp açmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu gerçek kendine hatırlatılınca hakarete başvurdu.

Melih Gökçek’i twitter’dan eleştiren bir vatandaş, Gökçek’e, ‘1 metre ray döşeyemedin’ dedi, Gökçek de ‘Gel rayları göstereyim, resim mi çektirirsin başka bir şey mi yaparsın bilemem’ diye yanıt verdi.

Özellikle akşam saatlerinde twitter ’ı yoğun olarak kullanan ve burada takındığı üslupla zaman zaman gündeme gelen Gökçek, söz konusu yılan hikâyesine dönen metro inşaatları olunca yine kendini tutamadı. Bir twitter kullanıcısı, Gökçek’in ileti yazdığı bir sırada kendisine metro inşaatlarını sordu. Gökçek ile yurttaş arasındaki diyalog şöyle gelişti:

@EsberAtila: @06melihgokcek (Murat) Karayalçın’dan sonra 20 yıl 1 metre dahi ray döşeyemediğin metrodan seni kurtaran RTE’ye ( Recep Tayyip Erdoğan ) şükret. Ank (Ankara) laf değil hizmet istiyor.

@06melihgokcek: Döşediğim rayları gösterirsem o rayları ne yaparsın? :) Özel kaleme gel, yanına birini vereyim, artık raylara resim mi çektirsin, başka bir şey mi yaparsın, tercih senin:

@EsberAtila: Sayın Başkan seviye önemli lütfen düşürmeyin. Ne zaman geliyim rayları görmeye? İnşallah hayallerinizde değildir.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.