KadınManşet

Genç kadını “Ramazan’da şort giyilir mi?” diyerek yumrukladı, serbest bırakıldı!

0
Melisa Sağlam suç duyurusunda bulunup, “Saldırgan elini kolunu sallayarak gezmesin” dedi. Kadın dernekleri de Melisa'ya destek verdi.

İstanbul Pendik’te bir kadın, şort giydiği için saldırıya uğradı.

Üniversite öğrencisi Melisa Sağlam (21), geçen çarşamba günü bir AVM’ye gitmek için minibüse bindi. Şort giyen Melisa Sağlam’ın yanına gelen Ercan K. adlı bir yolcu “Bu ne biçim kıyafet. Ramazanda böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun?” diye bağırmaya başladı. Ercak K., ineceği esnada, “Ahlaksız, o…” diyerek Sağlam’ın çenesine yumruk attı.

Melisa Sağlam suç duyurusunda bulunup, “Saldırgan elini kolunu sallayarak gezmesin” dedi. Kadın dernekleri de Melisa’ya destek verdi.

Sözcü’den Yalçın Bel’in haberine göre, kafası cama çarpan Melisa, Ercan K.’ye tepki gösterdi. Ercan K., genç kızı yumruklamaya devam etti. Melisa Sağlam yere yığılırken Ercan K. kaçtı. Sağlam’ın karakola gidip şikayetçi olmasıyla Ercan K., geçen cumartesi günü gözaltına alındı ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösteren Melisa Sağlam dün adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Sağlam, “Adaletten tek dileğim, o saldırgana caydırıcı bir ceza verilmesi. Ben sokakta özgürce gezemeyecek miyim?” dedi.

(Sözcü)

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.