Spor

Engelsiz Aslanların final grubu programı

0

Galatasaray’ın, Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) Şampiyonlar Kupası final grubundaki maçlarının programı belli oldu.

Galatasaray’ın, Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) Şampiyonlar Kupası final grubundaki maçlarının programı belli oldu.

Almanya’nın Zwickau kentinde 6-8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek finallerde sarı-kırmızılı takım, (A) Grubu’nda ev sahibi RSC Rollis Zwickau takımının yanı sıra, İspanya’nın CD Fundosa Grupo ve İtalya’nın CMB Santa Lucia takımları ile mücadele edecek.

Finallerde (B) Grubu’nda ise Almanya’nın RSV Lahn-Dill, İtalya’nın Lottomatica Elecom Roma, İsveç’in Nörrkoping Dolphins ve İspanya’nın FGN Valladolid takımları yer alıyor.

Galatasaray’ın organizasyondaki maç programı şöyle:

6 Mayıs Cuma
14.30 RSC Rollis Zwickau-Galatasaray
19.00 Galatasaray-CMB Santa Lucia

7 Mayıs Cumartesi
10.30 CD Fundosa Grupo-Galatasaray

IWBF Şampiyonlar Kupası’nda final ve sıralama maçları, 8 Mayıs Pazar günü  oynanacak.

Organizasyonda daha önce 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda mutlu sona ulaşan Galatasaray, geçtiğimiz sezon ise beşinci olmuştu.

Almanya temsilcisi RSV Lahn Dill’in geçtiğimiz sezon dördüncü kez şampiyonluk sevinci yaşadığı turnuvanın rekorunu beş şampiyonlukla Hollanda takımı BC Verkerk Zwijndrecht elinde bulunduruyor.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.