GündemManşet

Enerji Bakanı: espri yapmıyorum, trafoya kedi girdi

0

Enerji Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart’ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yıldız ‘Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış’ dedi.

Ekran Resmi 2014-04-01 11.30.40.png

Taner Yıldız’ın açıklamaları sosyal medyada epeyce konuşuldu. Twitter’da yayınlanan bir görsel –                      ‘yanlış mahalleye geldin’

Bakan Yıldız’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Oyları etkileyecek bir unsur söz konusu değildir. İl ve ilçelerde çok kısa 10 dakika 15 dakika geçici kesintiler yaşanmıştır. Elektrik direklerinin arkasına sığınmayalım.

Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçimden önce de yaşanmıştı. Bunu seçime bağlamak yanlış.

“Mazeret üretiyorlar”

Zaman zaman eksiklerin olabileceğini söylüyorum. Kasıt aramak yanlış. 5 yılda bir seçimde bir referandumda istediği sonuca ulaşamayan partilerin bu tür mazaretlerin ardına sığınmasını doğru bulmayız. Yenileceklerini anlayanlar mazeret üretiyor.

30 Mart seçim gecesi Türkiye genelinde bazı illerden sayım sırasında elektrik kesintisi şikayeti gelmişti. Seçim gecesi BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım) elektrik kesintisi görünmediğini söylemişti.

‘Kolektifler.net’ sitesinin yaptığı haritada, elektriklerin kesildiği iller şöyle gösteriliyor:

BkAHlLZCMAAwhQQ

(Yeşil Gazete)

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.