KadınManşetTürkiye

Duygu Delen’in failinin kanında alkol ve esrar tespit edildi

0

Gaziantep’te bir apartmanın dördüncü katından “düşerek” hayatını kaybeden Duygu Delen’in ölümüyle ilgili davada şüpheli Mehmet Kaplan’ın kanında esrar tespit edildi, 257 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet’ten Abdulkadir Selvi’nin haberine göre İstanbul Adli Tıp Kurumu incelemesinde Delen’in kan ve idrar örneklerinde alkol veya herhangi bir uyuşturucu tespit edilmedi.

Balkonun korkulukları Delen’in göğüs hizasında

Delen’in giysilerinden ve vücudundan alınan örneklerin incelenmesinde Kaplan’a ait DNA örnekleri belirlendi.

Olay yerindeki incelemede Delen’in apartman duvarının tam dibine düşmediği, dört metre 13 santimetre ileriye düştüğü, Delen’in düştüğü evin balkonun duvarının 105 santimetre olduğu tespit edildi.

Balkonun üstündeki demir korkulukla birlikte yüksekliğin 1 metre 20 santimetreye ulaştığı belirlendi. Balkon yüksekliğinin, boyu 1 metre 62 santimetre olan Delen’in göğüs hizasına geldiği tespit edildi.

Bu durum Delen’in balkondan aşağıya atlamak için korkuluklardan tutup kendini yukarı kaldırması gerektiği şeklinde yorumlandı.

Kan izlerinin kime ait olduğu belirlenemedi

Kaplan ile Delen’in birlikte olduğu evde çok yoğun kan izleri tespit edildi ancak izlerin sadece Kaplan’a mı ait olduğu, Delen’in kan izlerinin bulunup bulunmadığı belirlenmedi.

Ayrıca Kaplan’ın yumruk attığını söylediği gardırobun aynalı camı kırılırken, gardıroba ait mobilya parçasının da kırılarak yerde olduğu tespit edildi.

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.