KadınManşet

Devlet korumadı, erkek vurdu

0

İstanbul’da otomobilden inen genç kadını, aynı araçtan inen bir erkek tabancayla vurdu. Kurşun yağmuruna hedef olan Arzu Yıldırım’ın iki gün önce savcılığa başvurarak birlikte yaşadığı erkek hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Ümraniye Atatürk Mahallesi Mandıra Caddesi Mevlana Parkı yanında sabah saatlerinde duran otomobil önce hiç kimsenin dikkatini çekmedi.

33 yaşındaki Arzu Yıldırım’ın 34 GM 9518 plakalı otomobilden inmesi üzerine birden her şey değişti.

Otomobilden indikten sonra hızla yürümeye başlayan Arzu Yıldırım’ı aynı araçtan inen bir erkek takip etmeye başladı.

Genç kadın peşine takılan erkeği görünce kaçmaya başladı ancak fazla uzaklaşamadan kurşunların hedefi oldu. Arzu Yıldırım vücuduna isabet eden 8 kurşunla yere yığılırken, saldırgan indiği araca binerek hızla kaçtı.

Ağır yaralı olarak ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Arzu Yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemede 14 boş kovan bulundu.

Polis ekipleri, saldırganın kaçtığı otomobili birkaç sokak ileride terkedilmiş halde buldu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU!
Arzu Yıldırım’ın iki gün önce Ümraniye Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak birlikte yaşadığı ancak bir süre önce ayrıldığı Mustafa Metin Ç. hakkında suç duruyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Yıldırım’ın dilekçesinde, “Mustafa Metin Ç. ‘den konuşarak ayrıldığım halde tarafıma yapılan tehdit ve taciz edici telefonlarla kendimin, çocuklarımın ve ailemin can güvenliğinden endişe duyuyorum. Benim, ailemin ve çocuklarımın başına herhangi birşey gelmesinden Mustafa Metin Ç. ve ailesi sorumludur” yazdığı öğrenildi.

Yıldırım, ayrıca Mustafa Metin Ç.’nin kendisini dövdüğünü ileri sürerek Aralık’ta savcılığa şikayette bulunduğu belirlendi. Yıldırım’ın Ocak ayında savcılığa giderek şikayetinden vazgeçtiği ancak 7 Şubat 2011 tarihinde Mustafa Metin Ç. tarafından tehdit edildiğini belirterek tekrar savcılığa şikayet başvurusunda bulunduğu da anlaşıldı.

Polis, her yerde Ümraniye Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Metin Ç’yi arıyor.

Yıldırım’ın eşinden boşandıktan sonra yanında çalışmaya başladığı 3 çocuklu ve evli 54 yaşındaki Mustafa Metin Ç. ile aşk yaşadığı ve bir çocuklarının olduğu öğrenildi.

Arzu Yıldırım yaklaşık 3 ay önce Mustafa Metin Ç. ile ayrıldı ancak Metin Ç. genç kadının peşini bırakmadı. Genç kadını başka bir erkekle gören Mustafa Metin Ç.’nin kıskançlık krizine girerek cinayeti işlediği öne sürülüyor. (Ntv)

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.