DünyaManşet

Covid-19 testi pozitif çıkan Trump, iki miting yapmak istiyor

0

Covid-19 tedavisi devam eden ABD Başkanı Donald Trump, kendisini iyi hissettiğini belirterek, cumartesi akşamı seçimler için kritik olan Florida‘da, pazar akşamı da bir diğer kritik eyalet olan Pennsylvania‘da miting yapmak istedğini söyledi.

Tedavisine Beyaz Saray‘da devam eden Trump, Fox televizyonunda yayımlanan Sean Hannity Show‘a telefonla bağlanarak değerlendirmelerde bulundu. Trump, kendisini gayet iyi hissettiğini belirterek, seçimler için kritik iki eyalet olan Florida ve Pennsylvania konusunda, “Planlanabilirse, cumartesi akşamı Florida’da, pazar akşamı da Pennsylvania’da miting yapmak istiyorum” diye konuştu.

Başkanlık Tartışmaları Komisyonu’nun (CPD), kendisi ve Demokrat aday Joe Biden‘ın 15 Ekim’de yapacağı canlı yayın tartışmasını sanal ortama taşımasına da tepki gösteren Trump, “Ben sanal ortamda yapılacak bir tartışmaya katılmam” dedi ve rakibine tartışmayı yüz yüze yapma çağrısında bulundu.

Programın sunucusu Hannity‘nin, Covid-19 testinin sonucuyla ilgili ısrarlı sorularına Trump, “Yarın tekrar Covid-19 testi yaptıracağım. Sürekli test yapmak için bir nedeni yok, ancak doktorlar en son vücudumda çok az enfeksiyon ve virüs buldu” diye karşılık verdi.

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.