Manşetİklim KriziYeşil Duyurular

Covering Climate Now ağında biz de varız!

0

Dünya çapında 50 ülkeden 450’ye yakın medya kuruluşunun yer aldığı Covering Climate Now ağında Yeşil Gazete olarak biz de yerimizi aldık.

Covering Climate Now, zamanımızın tanımlayıcı hikayesi olan iklim krizine haberlerde daha iyi ve daha fazla yer vermek amacıyla oluşturulan küresel bir gazetecilik girişimi.

Bu dayanışma ağı, Nisan 2019’da Columbia Journalism Review ve The Nation isimli yayın organları tarafından The Guardian ortaklığıyla birlikte kuruldu.

Yola birlikte devam ediyoruz

Biz de iklim ve ekolojik krizler hakkında insanları bilgilendirmek, çözüm fırsatları hakkında yapıcı ve faydalı tartışma ortamları yaratmak için çıktığımız yola bu kez diğer medya kuruluşlarıyla birlikte dayanışma içinde devam ediyoruz.

Küresel haber ağına dahil olarak Türkiye’deki gelişmeleri dünyada, dünyadaki gelişmeleri ise burada anlatmak için sorumluluk alıyoruz. Siz de bizi takip etmeye devam ederek dünyada olanları yakından takip edebilir ve çevrenizle paylaşarak küresel bir krize karşı başlayan küresel harekete dahil olabilirsiniz.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.