Can Kazaz bu Cumartesi Balon Bar Live Music’te

Ses kolajlarından yayınladığı MC Recep ve Gaz Arkadaşları isimli çalışmalarıyla ismini duyuran Can Kazaz, uzun zamandır uzak kaldığı İstanbul’un avrupa yakasında 4 Nisan Cumartesi akşamı Balon Bar Live Music’te bir konsere çıkıyor.

12.can kazaz

İstanbul doğumlu müzisyen Can Kazaz, 2009 yılında üniversitede Fizik öğrenimini bırakarak İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde müzik eğitimi almaya başladı. Müzik Bölümünü yüksek onur derecesiyle ve birincilikle bitirdi. Şu anda aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını ağırlıklı olarak bestecilik üzerine sürdüren Can, özgür doğaçlama, şarkı yazarlığının yanısıra enstrüman olarak tuşlu çalgılar, gitar, bağlama, mandolin, melodika, perküsyonla ve eline geçen her enstrümanla amatör olarak ilgilenmektedir. MC Recep çalışmalarıyla tanınırlığı artan müzisyenin, “Bir Albüm” , “Yollar ve Su” ve “Kesme Bardak EP” adında üç tane şarkı albümü bulunuyor.

Yeşil Gazete’de de yazılarını paylaştığımız sanatçının sosyal medya hesapları:

Facebook: facebook.com/cankazazpage
SoundCloud: soundcloud.com/cankazaz
Twitter: @bensizdenkactim
Instagram: @kazazcan
Youtube: https://www.youtube.com/user/uckazaz

Konsere dair bilgiler:

Giriş ücreti: 15 TL  (ilk yerli içki dahil)
Biletler etkinlik günü kapıdan temin edilebilir.
Kapı açılış: 21.00
Konser başlangıcı: 22.30
Konser öncesi ve Sonrası : The Sandbar Resident DJSet

 

(Yeşil Gazete)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göç sonrası ‘yeniden çiçeklenenler’ İstanbul’da buluşuyor

Galata Postane'de düzenlenecek 'Rebloom: İstanbul'da Göç Sonrası Mekanlar ve Sanatsal karşılaşmalar' festivali, 5-7 Aralık tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

EkoFilm Platformu’ndan ‘Çevre Dostu Prodüksiyonlar’ için rehber

EkoFilm: Sürdürülebilir Yapım Platformu'nun rehberi, film ve medya sektörünü dönüştürmek isteyen tüm sektör profesyonellerine yönelik hazırlandı.

Tanrı ve şiddet

İlahi şiddetin amacı hukuksal bir yaptırım ya da düzen değil, aksine kurbandır.

Kadıköy Kaymakamlığı ‘Queer’in gösterimini yasakladı: Toplum barışını tehlikeye atar!

MUBI, yasak kararının sanatı ve ifade özgürlüğünü kısıtlayan bir müdahale olduğunu belirterek,  festivalin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

BİFED’de büyük ödül yerlilerin mücadelesini anlatan Twice Colonized’ın

11. Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. İlk kez mansiyon ve müzik ödülleri verilen festivalde Açık Radyo ve Gebze'de katledilen hayvanlar unutulmadı.

EN ÇOK OKUNANLAR