ManşetDuyurularYeşillerden

‘Bunun’ çözümü var!

0

Türkiye ve Avrupa Yeşilleri, Yeşil Düşünce Derneği‘nin “‘Bunun’ Çözümü Var: Yaşam ve Gezegen İçin Yeşil Politikalar” başlığı ile 12 Aralık Cumartesi günü düzenlediği 17’nci Yeşil Diyalog’da buluşuyor.

İki oturumdan oluşan buluşmanın ilk oturumu panel ve tartışma formatında gerçekleşecek. Etkinlikte Avrupa Parlamentosu Yeşiller Grubu Milletvekili Sylwia Spurek, Avrupa Genç Yeşiller Federasyonu Eş Sözcüsü Mina Tolu ve Türkiye Yeşiller Partisi Eşsözcüleri Emine Özkan ile Koray Doğan Urbarlı yer alacak.

Çevrimiçi olarak gerçekleşecek  panelde, popülizme karşı insanların politikleşerek verdiği cevapları ve gündelik yaşama dair politik tutum örnekleri irdelenecek.  Gazeteci Burak Tatari moderatörlüğünde gerçekleşecek oturum sonunda dinleyicilerin soruları ile yeşillerin popülizme verdiği cevaplar aktarılacak.

Yeşil politika güncel sorunlara ne cevap veriyor?

İkinci oturumda ise katılımcıların sorularıyla, iklim krizi, Covid-19 krizi, ekonomi, deprem, yerel yönetimler, eğitim, gençlik politikaları, toplumsal cinsiyet gibi geniş bir yelpazede, yeşil politikaların güncel sorunlara verdiği bütüncül cevaplar tartışılacak. 

Yine Gazeteci Burak Tatari moderatörlüğünde gerçekeleşecek oturumda, Ümit Şahin (iklim krizi), Pelin Cengiz (ekonomi), Sezin Öney (dünya siyaseti), Gülce Yeniev (gençlik politikaları), Burcu Meltem Arık (eğitim politikaları) ve Emine Özkan (Türkiye Yeşilleri) gelen sorulara yanıt verebilmek için hazır bulunacaklar.

Yeşil Düşünce Derneği’nin 17. Yeşil Diyalog Etkinliği’ne katılmak için web sitesi üzerinden başvuruda bulunmanız yeterli.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.