Ekonomiİfade ÖzgürlüğüManşet

‘Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde’ çıkartmalarının tasarımcısı gözaltına alındı

0
çıkartma

Marketlerde ürünlerin üzerine yapıştırılmaya başlanan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” çıkartmalarını dizayn ederek yüksek enflasyona dikkati çeken görsel iletişim tasarımcısı Mahir Akkoyun, İzmir‘de gözaltına alındı.

Gözaltına alındığını sosyal medya platformu Twitter üzerinden duyuran Akkoyun, İzmir Konak Güvenlik Şube’ye götürüldüğünü belirtti.

Mahir Akkoyun’un tasarladığı ve üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin fotoğraflarının görüldüğü çıkartmalar, birçok insan tarafından market raflarında et, çay, peçete, ped, bebek bezi ve temizlik ürünleri gibi birçok ürünün üzerine ve raflara yapıştırıldı.

çıkartma

“Bu ürün pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” ve “Bu ürün bizim yüzümüzden pahalı” yazılarının yer aldığı çıkartmalarda “Oy verirken aklında bulunsun” notu da yer alıyor.

Akkoyun’un hazırladıktan sonra sosyal medyada tanıttığı çıkartmalar sosyal medyada ses getirmiş ve kıyafet, ayakkabı ve kitap gibi diğer ürün gruplarına da yapıştırıldığı görülmüştü.

More in Ekonomi

You may also like

Comments

Comments are closed.