Bu haberdeki kadın düşmanlığına dikkat!

İHA’nın, 12 yaşında bir kız çocuğu hakkında “Bu Kıza Dikkat” başlığıyla verdiği 4 Nisan tarihli haber, bugün sosyal medyada fark edildi. Tepkiler üzerine, haberi kullanan Takvim gazetesi haberi, dört ay sonra yayından kaldırdı.

12 yaşında bir çocuğun başına gelenleri tamamen kızın üzerine yükleyen ve burada da durmayarak 12 yaşında bir kız çocuğunu erkeklerin başını yakan bir “canavara” dönüştüren “şey” şu şekilde:

“samsun’da 12 yaşındaki d.k., evinden ya da devlet koruması altına alınıp yerleştirildiği yurttan sürekli kaçtı. karşılaştığı kişilerle rızasıyla ilişkiye girdiği iddia edilen d.k., çok sayıda kişinin cezaevine girmelerine sebep oldu. yeniden evden kaçan d.k., ile kız arkadaşı n.k. (15) bu kez 2 kişinin daha gözaltına alınmasına sebep oldu. atakum ilçesinde d.k. ve n.k.’yle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen o.y. ve a.b. gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.”

(Yeşil Gazetei Bia)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR